STENGAARD HESTEPENSION


Stedet hvor hestene har de bedste muligheder for at leve et ægte hesteliv, uden at gå på kompromis med deres velfærd

Turmuligheder

Fra Stengaard er der rigtigt mange turmuligheder. Geding sø, Geding skov og særligt de nye skove og stier som Naturstyrelsen og Aarhus kommune er i gang med at anlægge omkring Tilst, Geding, Kasted og det enorme naturområde Geding-Kasted mose. Disse ridestier er der direkte adgang til fra staldene, så man helt undgår at skulle ud på vejene.

True skov ligger 20 min. skridt fra gården, hvor man kommer minimalt ud på vejene. I True skov kan man ride rigtig mange kilometer og der er stor fokus på at der skal være plads til alle, også heste. Der er lavet pausefolde ved bålhytten så man kan også tage en overnatning med hestene i skoven.

Tilst Bypark ligger 10 min. skridt fra gården. Her er der rig mulighed for en god tur på stierne.


"På Stengården tages der på alle måder udgangspunkt i hestens behov: Masser af foldtid på store bakkede folde, hvor hestene går i flok samt fri adgang til grovfoder både ude og inde. Amalie har altid fornemmelse af, hvordan den enkelte hest trives. Hun
er opmærksom på alle heste og meget hjælpsom, når der er brug for det. Her kan du være helt tryg, også selvom du har en dag, hvor du ikke når i stalden. Et opstaldningssted der kun kan anbefales."
-Berit Mikkelsen